Tygpåsen- Den bästa reklamprodukten

För några år sedan blev tygpåsen populär på marknaden igen. Många affärer valde att övergå till detta alternativ eftersom plastkassarna var skadligt för naturen. Papperskassar är också ett skadligt alternativ eftersom vi behöver hugga ner träd för att tillverka dem. Från början var kassarna bara neutrala tyger men så småningom började reklam att dyka upp på påsarna.

Att ha reklam på tygkassarna för olika affärer eller butiker gynnas dessa eftersom fler människor får vetskap om att de finns och var de finns. Tygpåsarna är dessutom gratis och återbrukbara vilket gör att kunden inte behöver spendera pengar på detta. Påsarna kan även vara billigare för butikerna att få tillverkat än andra påsar. De behöver heller inte ta fler påsar än vad de behöver. Normalt sätt när man har plastpåsar samlas dessa på hög och är i vägen för oss. Så blir det inte när du har en tygpåse. Du kan dessutom tvätta den om du skulle vilja det och hänga upp den på en krok. Tygpåsar är även ett bra alternativ för den som inte vill bära runt på tunga väskor och ryggsäckar.

rutupproret content 500x300 0000 Layer 4 - Tygpåsen- Den bästa reklamprodukten

När du ska göra reklam för din butik eller affär vill du att den ska nå ut till så många människor som det går. Trots att det kan var otroligt, finns det många människor som inte har tv i dag. än mindre har radio och tidning. Hur ska man då nå ut till dessa. Det är där tygpåsen med reklam kommer in. Många människor är ofta ute i offentligheten och om man då får se en tygkasse med butiksreklam, får man vetskap om att de finns. Därför är detta ett väldigt bra sätt att göra reklam på. Det är större chans att fler kunder ser denna påse ute på stan än reklam på tv. Många undanber även sig att ha tidning och reklam.