Perfekt påse för bokhandlar eller universitet

En tygpåse kan vara bra för butikerna att ha om de vill göra reklam för sig. Men det kan också finnas andra ställen som också kan använda sig av denna påse. Bokhandlar är ett av dessa ställen. När du handlar en bok idag får du antingen böckerna i en papperspåse alternativt en plastpåse. Det är inte bara dåligt för miljön, dessa påsar är gjorda av ett material som lätt slits och går sönder. Om du har en påse med tunga böcker, kan den hinna gå sönder innan du har lämnat butiken och det skulle ju vara förargligt. Oftast får du en ny påse gratis men det hade ändå varit bättre att ha en tygpåse. Ibland köper du bara en bok som inte är så tung, då kan du bära den i handen också. Har du däremot fler böcker är tygpåsen ett alternativ.

rutupproret content 500x300 0001 Layer 3 - Perfekt påse för bokhandlar eller universitet

Samma sak gäller för universiteten. Här är det ofta så att man bär runt på antingen böcker eller laptops och papper. Att besöka biblioteken är en sysselsättning som sker nästan dagligen. Då behövs påsar som klarar av att förvara alla dessa böcker. Det sista man vill är att en dator ska ramla i golvet eller i marken för att påsen gått sönder. Vill du ha en påse att bära runt på istället för en stor väska eller ryggsäck? Alla gillar inte väskor eller ryggsäckar för att de tar stor plats. I så fall ska du välja en påse som är av hållbart material, och stark nog att bära allt du behöver.

En tygpåse finns att få tag på i många affärer men du kan också göra din egen, om du skulle råka ha bomullstyg som ligger och skräpar hemma. Ett tredje exempel på ett ställe som kan byta ut plast och papperskassar är mataffärerna. Tunga varor gör ofta att påsarna går sönder.