Kraftiga tygpåsar ger långsiktig användning

I vårt samhälle finns det ett stort behov av smidiga sätt att paketera och transportera saker till och från jobbet, gymmet, skolan, matbutiken och hemmet. I många år har den vanliga plastpåsen varit dominerande som förvaring och transport av de saker som man behöver ha med sig. Men idag blir det allt vanligare att bära runt på en lite kraftigare påse i bomull eller polyester.

Idag kostar en plastpåse som man köper vid kassan i butikerna flera kronor styck sedan den nya lagstiftningen om minskning av plastanvändning trädde i kraft. Så att använda plastpåsarna som soppåsar efter att de har tjänat som förvaring för matvaror eller kläder kan bli en dyr vana. Dessutom går påsarna ofta sönder på grund av vassa hörn från matvarorna inuti påsarna. Detta gör dem undermåliga som soppåsar för det kommer att rinna ut fukt i soptunnan.

rutupproret content 600x200 0001 Layer 3 - Kraftiga tygpåsar ger långsiktig användning

Kraftigare påsar är ofta gjorda av bomull eller polyester och utgör ett utmärkt underlag för att applicera företagets emblem eller design på med hjälp av olika slags textiltryck. Tack vare att det är en produkt med en långsiktig användning, sprids varumärket under en längre tid. Tygkassar kan hålla alltifrån några veckor till flera år beroende på vilken kvalitet de har och hur de används. Tänk hur mycket exponering ditt företag kan få om kunderna använder tygkassen med ditt företagsnamn på varje dag under flera års tid! Då blir den lilla investeringen som krävs för att köpa in tygpåsarna förhållandevis billig.

När man ger bort gåvor till sina kunder är det också ett sätt att visa uppskattning och man hoppas att de kommer tillbaka till butiken. Många kunder vill gärna hjälpa till att sprida kännedom om sitt favoritföretag och bär gärna runt på en tygkasse med dess varumärke på. På det viset är kraftiga tygpåsar är till fördel för alla parter.