Hemsida med information om tygpåsar

Välkomna till vår hemsida med information om tygpåsar!

I alla tiden har vi använt oss av plast- och papperspåsar för att bära våra tillbehör. Däremot har vi inte vetat om så länge att tillverkningen av dessa förstör miljön. För att tillverka papperspåsar måste vi hugga ner en massa träd. Detta stör naturen och djuren som bor där. Plastpåsar är dåligt att slänga i naturen eftersom djuren får i sig plasten och kan i värsta fall dö.

Sedan vi nåddes av den informationen har vi velat hitta nya lösningar som är skonsammare för miljön. Då föddes idén om bomullstygpåsen. Denna tygpåse är bra på så sätt att tillverkningen är 100% skonsam för miljön. Många affärer har valt att byta ut pappers- och plastpåsar till tygpåsar. Det är däremot långt ifrån alla som väljer detta alternativ. Trots att det är påsar som är gjorda av starkare material och som håller för det som de är tänkt till.

rutupproret content 500x300 0002 Layer 2 - Hemsida med information om tygpåsar

På denna hemsida kommer du bland annat kunna läsa om de olika storlekar som det finns på påsarna. Du kommer även kunna läsa om vilken typ av tygpåse du ska välja om du vill vara miljömedveten. Det finns några olika tygpåsar där vissa är gjorda av polyester, som faktiskt är skadligt för miljön och sedan finns det bomullstygpåsar som inte påverkar miljön. Man skulle kunna säga att det finns en tygpåse för varje människa och tillfälle.

Jag hoppas att du som besöker hemsidan kommer ha en rolig och informativ läsning!

(Kanske går du också ut och köper en tygpåse redan idag).