En tygpåse till varje tillfälle

Tygkassar och tygpåsar finns i en mängd olika varianter som var och en passar till olika specifika ändamål. För den som ska köpa in tygpåsar kan det vara svårt att bena upp i djungeln av olika varianter. Här berättar vi om de olika typer av tygpåsar som finns och varför de passar till just denna aktivitet.

Små tygpåsar till pinalerna

Om man ska dela ut små pinaler såsom broscher, pins eller reklamblad i en goodiebag så finns det små tygpåsar som är lämpade för detta ändamål. De är små, ungefär som ett halvt A4 och brukar kunna användas för att ha småsaker i. Mottagaren kanske kommer att förvara den lilla tygpåsen i sin väska för att ha pennor i, eller sätta upp den på en krok i badrummet för förvaring av små skönhetsprodukter.

rutupproret content 500x300 0003 Layer 1 - En tygpåse till varje tillfälle

Matkassar till storhandlaren

Den som riktar sig till personer som storhandlar mycket bör välja en kraftig tygpåse med starka handtag som tål en vikt av flera kilo. Det kan vara en fördel att matkassar av tyg har en bredare botten som står stadigt när man packar och även kan ha mjölkkartonger och annat på botten. Ibland har matkassarna en extra iläggsbotten för att ge stabilitet och styrka.

Små säckar till utflykten

Små säckar eller påsar med dragskoband är perfekta att ha till utflykten när man behöver ta med mat, filtar och kläder och samtidigt skydda dem mot väder och vind. Designen är vanligtvis mycket enkel och består av en påse med ett snöre längst upp som försluter den och samtidigt utgör axelremmar, så att påsen kan bäras som en ryggsäck.

Långa eller korta handtag

Tygkassar kommer med olika långa handtag och det som är viktigt att tänka på här är hur man har tänkt sig att kassen ska användas och av vem. TIll exempel passar korta handtag till korta personer, och långa handtag är bra om man ska kunna bära påsen på axeln som en handväska.