En produkt som uppskattas av mottagaren - En produkt som uppskattas av mottagaren

Tygpåsarna fick en väldigt stor spridning och ett populärt rykte om sig. Det var inte bara bra för butikerna, då de kunde göra reklam för sig, tygkassarna är gjorda av tyg vilket gör att de inte blir tunga att bära runt på. Detta är en stor fördel för användaren.

Många människor kan i dag bära runt på stora tunga väskor, för att man kanske vill ha med sig mycket saker. Det kan även hända att man kanske är ute och handlar mycket och måste ha någonstans att förvara alla saker på. En stor väska kan även ta väldigt mycket plats om du exempelvis ska på en restaurang eller bara pausar på en uteservering för att fika. Samma sak är det för ryggsäcken. Den kan bli väldigt stor och ta mycket plats, om du väljer att fylla den med mycket saker.

Vi är alla olika och gillar olika saker, vissa vill ha handväskor medan andra nöjer sig med en liten ryggsäck. Samma sak är det om du ska välja större väska eller ryggsäck. Man väljer efter smak och vad man behöver väskan/ryggsäcken till. Att välja en tygpåse, som är lite mindre och smalare men som också är hållbart och som håller för det som den är tänkt för. Du kan enkelt använda den när du vill och ha allt från kläder och mat i den utan att den går i sönder.

När du inte vill använda den, går det enkelt att vika i hop den och stoppa ner i en jack eller byxficka. Samma sak är det när du kommer hem, då kan du enkelt förvara den på en krok eller i en låda. Det kan du inte göra med en väska eller en ryggsäck. Det blir svårare att gömma undan dessa. De är inte lika lätta att vika ihop heller.